Yung Jamin – 2 Fast green screen competitie!

Yung Jamin brengt vandaag in samenwerking met TIKTAK Records zijn tweede track, 2 Fast, uit! Creatives opgelet, jij kunt deel uitmaken van de videoclip! Download alle green screen beelden maak jouw eigen versie en stuur deze naar info@tiktakevents.com! Jouw beelden komen dan in de uiteindelijke clip terecht!

‘Melodieuze rap vol energie en echte emotie’, is hoe Yung Jamin zijn muziek omschrijft. Al gauw wist Yung Jamin (geboren van Benjamin van der Poppe) dat hij rapper wilde worden, toen hij op jonge leeftijd door een vriend in aanraking kwam met muziek. In 2017 deed hij dan ook mee met de BarzChallenge van rapper Rotjoch, een challenge waarbij Jamin’s gevoel voor bars en energie niet onopgemerkt bleven.

Zeven februari 2020 bracht Yung Jamin zijn debuuttrack, Diamonds, uit op TIKTAK Records. Vlak na de bekendmaking van de samenwerking tussen TIKTAK Records en de Friese rapper.  2 Fast is de tweede release van de opkomende artiest. Diamonds streamen doe je hier!

Green Screen competitie!

Om de release van 2 Fast te vieren roept TIKTAK reocrds een unieke videoclip-actie in het leven. Wil jij meewerken aan de productie van de video? Dat kan! Download het ruwe materiaal via deze link en ga aan de slag in jouw videobewerkingssoftware! Maak wat jij wil en stuur jouw creatie naar info@tiktakevents.com middels bijvoorbeeld dropbox of Wetransfer en kom in de uiteindelijke video terecht! Niet alleen dat, diegene die de tofste beelden in elkaar weet te knutselen maakt kans op €150,- én een TIKTAK merchandisepakket!

Het hele nummer streamen doe je hier!