FAQ

ALGEMEEN
Wat is de minimum leeftijd?

Voor ieder TIKTAK-evenement geldt vrijwel altijd een minimale leeftijd van 18 jaar. Dit heeft te maken met onze vergunningen en die van de locaties. Daarnaast moeten we rekening houden met de Nederlandse wet wat betreft het schenken van alcohol aan minderjarigen. Let op: mocht de minimum leeftijd toch hoger liggen (bijvoorbeeld 21+), dan staat dit duidelijk vermeldt bij de informatie van het desbetreffende evenement. Lees de evenement informatie dus altijd goed door!

We adviseren iedere bezoeker dan ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Indien een bezoeker zich bij twijfel niet kan identificeren kan de toegang tot het evenement helaas worden geweigerd en maak je geen aanspraak op een refund. 

Wanneer wordt de timetable bekend gemaakt?

Enkele dagen voor het evenement wordt de timetable via sociale media bekend gemaakt.

Mag ik medicijnen meenemen naar een evenement?

Het is in principe toegestaan medicijnen mee naar binnen te nemen op onze evenementen. Zorg dat de medicijnen afgesloten in de originele verpakking zitten en zijn voorzien van een bijsluiter. Tevens moet je kunnen aantonen waarom je de medicijnen gebruikt, dit kan middels een doktersverklaring. Mocht het gebruik hiervan door de beveiliging in twijfel worden getrokken dan zijn ze bevoegd de medicijnen in te nemen en deze in de daarvoor bestemde bak te deponeren. Houd hier rekening mee.

Wat mag ik wel en niet mee naar binnen nemen?

Spuitbussen en parfumflesjes onder druk zijn verboden. Deodorant-rollers zijn wel toegestaan. Het meenemen van eigen eten en drinken is in principe verboden, mocht je echter een specifiek dieet volgen of een bepaalde allergie hebben, dan mag je hier eigen etenswaren voor meenemen. Dit moet je wel kunnen aantonen met een doktersverklaring.

Ten slotte hanteren we een zero-tolerance-beleid. Dat betekent dat je indien je in het bezit bent van soft- of harddrugs overgedragen kan worden aan de politie.

Wat is de dresscode?

Je gaat naar het tofste feest van het jaar dus dress up! Hoewel TIKTAK geen specifieke dresscode hanteert zijn trainingsbroeken of kleding met politieke, racistische en/of nationalistische uitingen niet toegestaan.

Ik ben iets verloren op een evenement, wat nu?

Stuur de eerstvolgende werkdag een mail naar info@tiktakevents.com met een beschrijving van je spullen en voeg je contactgegevens toe. Vaak vinden wij spullen terug na afloop van een evenement. Gevonden bankpassen of identificatiebewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Er is een foto van mij gemaakt door een fotograaf maar ik kan deze niet terug vinden?

Onze fotografen maken honderden foto’s. We zijn genoodzaakt hier een selectie uit te maken voor de website en sociale media. Het kan voorkomen dat je foto er niet tussen zit.

Corona
Moet ik mij testen of een QR-code laten zien?

Goed nieuws, op dit moment zijn er geen corona maatregelen meer van toepassing op evenementen!

Tickets
Help, ik ben mijn tickets verloren!

Tickets per ongeluk verwijderd uit je mailbox? Dan raden wij je aan om de klantenservice van onze ticketing partner Paylogic tijdig te benaderen.

Mocht je via Festicket (combi deal met hotels) een order hebben geplaatst, dan kan je deze downloaden via je Festicket account!

Wat houden Lady Tickets in?

Met Lady Tickets kunnen dames met korting naar TIKTAK! Na aankoop van de tickets ontvang je een e-mail met twee e-tickets, je kunt dus alsnog apart naar binnen.

Kan ik mijn tickets omwisselen voor een andere locatie?

Helaas is het niet mogelijk om aangeschafte tickets om te wisselen voor een andere locatie. Voor meer informatie: info@tiktakevents.com.

Wat houden VIP Tickets in?

VIP-tickets geven je toegang tot het evenement via een speciale VIP-entree, daarnaast krijg je toegang tot een VIP-deck mét privé-bar (exclusief consumpties). Vanaf het VIP-deck geniet je van het beste uitzicht!

Via welke sites kan ik tickets kopen?

Voor onze TIKTAK evenementen werken wij samen met twee officiële ticketpartners; Paylogic én Festicket.

Indien je vragen hebt over jouw tickets kun je contact opnemen met de ticketpartner waar jij de tickets hebt gekocht. Klik hier voor de klantenservice pagina van Paylogic. 

Moet ik mijn ticket printen?

Printen is niet langer een must, we kunnen de tickets vanaf je telefoon scannen!