TIKTAK Records tekent Yung Jamin!

Na het tekenen van de meest geboekte DJ van Nederland in 2019, Freddy Moreira, tekent het kersverse platenlabel van TIKTAK nu ook de opkomende ster Yung Jamin! 

‘Melodieuze rap vol energie en echte emotie’, is hoe Yung Jamin zijn muziek omschrijft. Al gauw wist Yung Jamin (geboren van Benjamin van der Poppe) dat hij rapper wilde worden, toen hij op jonge leeftijd door een vriend in aanraking kwam met muziek. In 2017 deed hij dan ook mee met de BarzChallenge van rapper Rotjoch, een challenge waarbij Jamin’s gevoel voor bars en energie niet onopgemerkt bleven.

Zijn carrière werd gestart met de nummers ‘Next Up’ en ‘Drop Top’- beide nummers geïnspireerd op het dagelijks leven. Ook maakte hij in 2018 zijn debuut in de Nederlandse festivalscene. “Mijn droom is om te kunnen laten zien dat een gewoon jochie uit Friesland de Nederlandse hiphopwereld kan veroveren door zichzelf te blijven. Mijn volgende doel is om een eigen tour te doen, op verschillende grote festivals te staan en om volledig te kunnen doen waar mijn passie ligt.” Zijn muziek neemt je mee naar de extremen van zijn eigen leven: van geluk, tot verdriet, tot gewoon een lekker feestje – en met zijn bijzondere verschijning, frisse energie en gezonde dosis nuchterheid is hij klaar om te rocken.

Stay tuned en houd de sociale media van TIKTAK Records en TIKTAK Events in de gaten! Binnenkort maakt het platenlabel meer bekend over de samenwerking met Yung Jamin. Voor nu: welcome Yung Jamin to the TIKTAK-Family!

Lees ook: Nieuw label TIKTAK Records tekent Freddy Moreira