TIKTALK Episode 4 met BIGGI!

Als Tinder niet werkt kun je altijd de dj inschakelen om die ene boy in de club te regelen toch? Zo denken de fans van BIGGI er in ieder geval wel over! Of het werkt? Dat zie je in de onderstaande video waarin BIGGI (Rodney van Gobbel) je alles vertelt over zijn DM’s, zijn eerste paycheck en met wie hij nog wil samenwerken!

Lees ook: TIKTALK Episode 3 met Dyna

Met zo’n 250 optredens per jaar is de ‘Party Don’ BIGGI niet te stoppen. Op TIKTAK tref je de goedlachse dj met regelmaat aan, logisch ook want zijn energieke, zomerse sets zorgen voor een vibe die niet te duiden valt, je moet er eigenlijk gewoon bijzijn.

Niet voor niets zie je hem tijdens TIKTAK NEW YEARS EVE in het Klokgebouw in Eindhoven. Nog op zoek naar tickets? Geen probleem, die hebben we nog via www.tiktaknye.com! Eerder dit jaar, tijdens het toen nog zonnige Parels van de Stad lieten we ons backstage na zijn optreden op de TIKTAK main stage bijpraten over zijn vreemde DM’s, wat hij met het geld  doet dat hij verdient met zijn shows, met wie hij nog wil samenwerken en of hij na een feestje nog eens op maffe plekken is wakker geworden. Kortom, je moet zijn interview gewoon checken, en dat doe je hieronder!

Lees ook: TIKTALK Episode 2 met Johnny 500!

BIGGI – ‘IK WERD GEBRUIKT ALS DATING APP’ | TIKTALK #4