TIKTAK PRESENTS | 2019 TIKTAK YEARMIX BY DJ IRWAN

Kom in de juiste vibe voor TIKTAK NYE! Draai de mixtape van DJ Irwan op jouw pre-party, in de auto onderweg naar TIKTAK, op je laatste werkdagen van het jaar en als je op nieuwjaarsdag aan het bijkomen bent van de beste avond van het decennium!

Lees ook: Ook in Utrecht deelt Nesim gratis TIKTAK NYE-tickets uit!

Het einde van het jaar is aangebroken en daarmee eindigt een geheel decennium. Een decennium met snoeiharde hiphop, de opkomst van veel nieuwe artiesten en geweldige TIKTAK-feesten. We knalden tijdens Koningsdag, Oud en Nieuw, ADE en op ons eigen TIKTAK Festival in Rotterdam. Daarnaast begonnen we bij TIKTAK dit jaar TIKTAK Records waarop niemand minder dan Freddy Moreira direct een dikke track uitbracht: luister Culo Grande nog eens hier!

Bereid je voor op TIKTAK NYE

Nog één keer gaan we he-le-maal los in de jaren tien, nog één keer mogen alle regels overboord en mag je hard gaan op Broederliefde, Ronnie Flex, Bizzey, Frenna, Dopebwoy, Poke, Lil Kleine & many more in Amsterdam (AFAS), Eindhoven (Het Klokgebouw), Rotterdam (Maassilo) en Utrecht (Central Studios) tijdens TIKTAK NYE! Kom in de stemming en geniet voor (en na) met de TIKTAK NYE Yearmix van DJ Irwan!

Heb jij al kaarten voor TIKTAK NYE? Haal ze nu via www.tiktaknye.com.

Lees ook: 10 redenen waarom jij op TIKTAK NYE moet zijn!