Nieuw label TIKTAK Records tekent Freddy Moreira!

TIKTAK groeit in rap tempo en start een eigen platenlabel, maak kennis met TIKTAK Records! Onder anderen Freddy Moreira en de opkomende Yung Jamin slaan hun handen met TIKTAK Records ineen om meerdere geweldige tracks te releasen! Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban- en clubmuziek.

Alex Hes namens TIKTAK: ‘We hebben de afgelopen jaren TIKTAK weten uit te bouwen tot één van de populairste event concepten, met een brede programmering van hip-hop tot dancehall en van RnB tot moombahton. De combinatie tussen urban- en clubmuziek doet het erg goed onder de jonge doelgroep, echter zagen we dat er binnen het landschap van platenlabels nog geen partij en platform is waar artiesten die deze stijlen combineren terechtkunnen. Daarnaast, met het platform dat TIKTAK artiesten biedt, was het voor ons een logische stap om uit te breiden naar een platenlabel, waar we talent kunnen ontwikkelen en hen tevens een podium kunnen bieden.

Freddy Moreira tekent bij TIKTAK Records

De eerste signing op TIKTAK Records is DJ en producer Freddy Moreira. In 2018 heeft Freddy de FunX award voor beste Urban DJ gewonnen en is hij uitgeroepen tot populairste DJ door de Nightlife Awards. Afgelopen jaar heeft de Rotterdamse DJ 360 boekingen gedaan.

Essam Jansen: ‘Freddy heeft een ongelooflijk track-record aan optredens, waaronder op TIKTAK. Met zijn energieke shows en releases heeft hij een sound geclaimed, en een trouwe fanbase opgebouwd. We kijken erg uit naar de samenwerking, en zijn blij onderdeel uit te maken van zijn team.’

Freddy Moreira: ‘TIKTAK & Freddy, dat is gegarandeerd een grote fissa! Ik kijk super erg uit om de komende tijd knallers van tracks en toffe songs uit te brengen op dit nieuwe frisse label!’

Naast Freddy Moreira is TIKTAK Records ook een exclusieve deal met upcoming talent Yung Jamin aangegaan.

Voor de aggregatie en distributie heeft TIKTAK zijn partner gevonden in FUGA. FUGA is in 2006 begonnen en levert het volledige spectrum aan digitale distributiediensten en content management van labels richting serviceproviders.