Schrijf je nu in voor TIKTAK ‘The Dinnershow’!

TIKTAK presenteert het nieuwe dinnershow concept ‘TIKTAK The Dinnershow’! Geniet van een viergangendiner terwijl de beste urban artiesten van het moment aan jouw tafel optreden. 

Pak nu je kans om dichterbij jouw TIKTAK-helden te komen dan ooit tevoren! Normaal zie je onze line-ups van een afstand op een podium, binnenkort doen we het geheel anders en staan ze gewoon op 1,5 meter afstand bij jou aan tafel terwijl jij geniet van een viergangendiner van niemand minder dan topchef Dennis Huwaë (Restaurant Daalder en Edel By Dennis). De perfecte avond voor een date? Check. De perfecte avond om jouw vriendengroep mee uit te nemen? Check. Een unieke herinnering om nooit meer te vergeten? Zeker check. Laat je onderdompelen in een wereld van luxe, service op het hoogste niveau, heerlijk eten en de beste TIKTAK-artiesten. Mis deze unieke kans niet, zo dichtbij de grootste urban artiesten van dit moment kom je nooit meer. Stel nu alvast jouw tafel veilig en pre-registreer je voor één van de TIKTAK Dinnershow-avonden in Amsterdam of Rotterdam!

Pre-registreren

Over TIKTAK The Dinnershow

Sinds juni organiseert E&A events  ‘The Copacabana’ met Lil’ Kleine en met TIKTAK ‘Bizzey In De Keuken’ met Bizzey én ‘Blessed’ met Jonna Fraser. Nu is het tijd om alle kennis, artiesten en de lekkerste gerechten samen te voegen en jou te trakteren op de beste dinnershow van Nederland! En dat alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Binnenkort maken we meer bekend over welke artiesten jij aan tafel kunt verwachten en op welke locaties exact je kunt gaan dineren. Pre-registreer je dus vrijblijvend en maak als eerste kans op een tafel en een onvergetelijke avond.

Zien wat je ongeveer kunt verwachten? Zie hieronder een kleine impressie van ‘The Copacabana’ met Lil’ Kleine.