TIKTAK Festival line-up staat online!

Na het grote succes van de eerste editie in 2019 keert TIKTAK Festival eindelijk weer terug naar het Rotterdamse Lloyd Multiplein op zaterdag 18 september! Alle grote namen uit de Nederlandse urban scene zijn aanwezig, waaronder Broederliefde, Frenna, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam. Omdat er vorig jaar al veel tickets waren verkocht, zijn er dit jaar nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Voor de meeste artiesten zal TIKTAK één van de eerste grote festivals zijn waar ze weer kunnen optreden, een uitgelezen kans om de nieuwste nummers die afgelopen jaar uitkwamen eindelijk LIVE te performen. Dit jaar zal het Rotterdamse concept JIMMY wederom de tweede area hosten.

TIKTAK staat bekend om producties van hoge kwaliteit en de populairste live en dj-acts. Tijdens Koningsnacht en New Year’s Eve pakt TIKTAK extra groot uit met edities in meerdere steden tegelijkertijd. Daarnaast heeft TIKTAK een eigen platenlabel, TIKTAK Records, en kan je genieten van de TIKTALK podcast met bekende gasten uit de muziek, sport, influencer of fashion wereld!

Bezoek de officiële website voor een uitgebreide FAQ over het festival: www.tiktakfestival.nl

TIKTAK FESTIVAL 2021 | LINE UP