TIKTAK Festival 2020 gaat niet door!

Beste TIKTAKKER,

We hopen dat het goed met je gaat in deze bijzondere tijd. Langzaam maar zeker komt ons land weer op gang. We mogen weer meer en dat stemt ons natuurlijk allemaal positief.

Wij zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest met de voorbereidingen voor TIKTAK Festival op 19 september en hebben alles gedaan wat in onze macht ligt om het festival dit jaar door te kunnen laten gaan. Het was ons doel om het maximale uit deze zomer te halen, maar helaas is gebleken dat de huidige versoepelingen niet voldoende zijn om TIKTAK Festival in september te kunnen laten plaatsvinden. Het is niet mogelijk aan de huidige (1,5 meter) regelgeving te voldoen met ons festival en zodoende is het ook niet mogelijk een vergunning traject voort te zetten. De situatie is te onzeker en de tijd te kort.

Wat gebeurt er met jouw ticket?
We begrijpen dat dit voor jou, als trouwe TIKTAKKER, een enorme teleurstelling is en ook wij hadden met ons hele hart gehoopt dat we in september elkaar weer zouden zien. De TIKTAK Festival editie wordt verplaatst naar september 2021. Je ticket voor dit jaar is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Op die manier help je niet alleen ons, maar ook alle leveranciers, artiesten en freelancers in de evenementen industrie.

Indien je eerst voor TIKTAK Koningsnacht geboekt hebt en bij die annulering hebt aangegeven een ticket voor TIKTAK Festival te willen, wordt jouw order ook automatisch omgezet naar TIKTAK Festival 2021 in Rotterdam.

Refund?
Indien je toch ervoor kiest om een refund aan te vragen, verzoeken wij je het formulier onderaan op de website www.tiktakfestival.nl volledig in te vullen. De refund wordt dan uiterlijk 1 maand na de nieuwe datum van het evenement teruggestort (oktober 2021). Dit is in overeenstemming met de nieuwe regeling die diverse branche organisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt hebben bereikt.

Let op: de deadline voor het aanvragen van een refund is woensdag 26 augustus. Daarna worden de tickets automatisch omgezet naar TIKTAK Festival 2021. De tickets voor TIKTAK Festival 2021 worden pas volgend jaar verstuurd.