OUT NOW op TIKTAK Records: Donny Roelvink – Oké Oké

De jongste van de Roelvinkjes, de man die alleen maar uit spieren lijkt te bestaan, bewijst weer eens dat een powerbody niet vanzelf komt.

In de nieuwe video van Oké Oké heeft ie het er namelijk maar druk mee in de gym. Hoewel, druk: de goed gevormde rondingen vliegen ‘m om de oren. Als de vijf uur die hij elke dag in de gym doorbrengt er zo uitzien, vragen veel mensen zich waarschijnlijk af: waar kun je je inschrijven?

Lees ook: Out now: Yung Jamin – Diamonds (prod. Jurab)

Na zijn eerdere tracks Blokkeren, Auditie, Spijt schat en Jij Bent Anders gooit Donny het in Oké Oké over de vrolijke boeg. Vergezeld van onder anderen Joel Beukers en Sam Hoogland showt hij in de video zijn gesculpteerde lijf, zijn al net zo afgetrainde vrienden en vriendinnen en de borsten van twee mannen met baarden. Laat dat maar even rustig op je inwerken. 

“Toen we de beat aan het maken waren, was mijn eerste reactie: oké, oké. De rest van de track kwam er spontaan uit,” aldus Donny.

Stream Oké Oké vanaf vrijdag 13 maart op Spotify, YouTube, Deezer en Apple Music. Meer informatie vind je op tiktakrecords.com en tiktakevents.com.

Stream Oké Oké nu hier!

TIKTAK Records | Donny Roelvink – Oké Oké (Official Music Video)