Nesim El Ahmadi deelt gratis TIKTAK NYE-tickets uit!

Niemand minder dan Nesim, van Supergaande, ging met een lading tickets voor TIKTAK NYE de straat op om eens te kijken of de Rotterdammers een beetje verstand van Nederlandse hiphop hebben! Doen ze het een beetje goed in zijn quiz? Dan kunnen ze zomaar tickets voor TIKTAK verdienen, waar ze proosten met onder anderen Lil Kleine, Frenna, Jonna Fraser, Bizzey en Ronnie Flex! 

Zie ook: DYNA: ‘Ik kijk naar GTST sinds ik 11 ben’ | TIKTALK #3

Gewapend met tickets en vragen als ‘Noem twee artiesten die op het Hella Cash label staan’, ‘Welke rapper deed mee aan Expeditie Robinson in 2015?’ en ‘Wie heeft er een dochtertje met DJ WEF?’ neemt Nesim Rotterdam onder handen. Nog leuker is het om iedereen tracks te laten zingen van Nederlandse rappers. Bereid je voor om stuk te gaan om producer Giorgio en green Eddy in deze video van Nessim!

Heb jij nog geen tickets kunnen winnen? Nesim duikt nog de straten van Utrecht en Eindhoven op om daar de kennis over Nederlandse hiphop te testen. Daarnaast win je nu nog tickets met deze winactie op onze Instagram. Gewoon lekker tickets kopen? Geen probleem dat doe je via www.tiktaknye.com.

Zie ook: Freddy Moreira released ‘Culo Grande’ op TIKTAK Records!