De Line Up van TIKTAK Kingsnight 2020 is bekend!

Ronnie Flex, Frenna, Snelle, Sevn Alias, Freddy Moreira en Johnny 500, allemaal hebben ze één ding gemeen: je ziet ze op TIKTAK Kingsnight 2020! En dat niet alleen, de populairste artiesten worden dit jaar aangevuld met jong talent van TIKTAK Records!

Jong talent in combinatie met het beste van het moment

Grote namen afwisselen met jong talent en dat jonge talent de kans geven om zich in rap tempo te ontwikkelen, dat is wat TIKTAK Events samen met TIKTAK Records dit jaar doet! Zo zie je op dezelfde dag in de AIR Amsterdam tijdens TIKTAK Kingsnight 2020 Frenna en de net gesignde artiest Yung Jamin. Daarnaast kun je ook genieten van de energieke tracks van niemand minder dan Freddy Moreira, die samen met TIKTAK Records onlangs de track Culo Grande uitbracht! Kijk daarnaast eens goed in de line up want TIKTAK Records komt binnenkort met nog veel meer nieuwe artiesten en verassingen, als je goed naar de line up kijkt kun je misschien al wat ontdekken. TIKTAK gaat voor jong talent, ondersteund door het beste van het moment!

Ronnie Flex, Frenna, Snelle en  Sevn Alias

En dat beste van het moment is absoluut aanwezig! Na een spetterende show in de AFAS tijdens TIKTAK NYE komt niemand minder dan de prijswinnende, hitscorende en Whatsappende fietsers waarschuwende Snelle! De MTV Award winnaar van Best Worldwide Act staat naast onder anderen Ronnie Flex, Frenna en Sevn Alias in de Maassilo in Rotterdam!

Line up Amsterdam:

Frenna
GirlsloveDJs
Devarsity
Rino Sambo
Yung Jamin
Miguell Kaidel
& Many More

Line up Rotterdam:

Ronnie Flex
Frenna
Snelle
Sevn Alias
Freddy Moreira
Johnny500
Childsplay
GirlsloveDJs
Irwan
Biggi & MC Elton Jonathan
Sam Blans
April Grey
Devarsity
Wessel S
Joshua Khane & Farson
Brody Fox
& Many More