OUT NOW: Joshua Khane & Farson – Psycho

Vier valentijnsdag met Psycho! Stream en beluister vanaf vandaag Joshua Khane & Farson – Psycho overal! 

Joshua Khane en Farson hebben de handen ineen geslagen en komen met Psycho op TIKTAK Records (geproduceerd door Damian Twilt). Joshua Khane ken je van zijn tracks ‘Love Don’t Cost A Thing’, (waarmee hij direct zijn stempel op de dance-scene drukte door Radio 538 Dance Smash te worden) en ‘Bum Bum Bum’, (met een release op Spinnin Records en een populaire remix van Gregor Salto). Beide heren zijn jarenlang actief in de muziek en zetten nu gezamenlijk stappen in de urban-scene.

Lees ook: Out now: Yung Jamin – Diamonds (prod. Jurab)

Zo bracht Joshua Khane eerder met F1rstman de track ‘Shawty’ uit wat indirect leidde tot Psycho: ‘Ik was de enige zanger in de studio destijds en we wilden iets geks proberen waarbij we dancehall, bubbeling en clubvibes met elkaar wilde mixen. De gruwelijke productie van Damian, de rauwe stem van Farson en de zweverige zang van mij werkte perfect en Psycho was daar in no-time de uitkomst van,’ aldus Joshua Khane over hoe hij, Damian Twilt en Farson samenkwamen in de studio bij F1rstman.

Joshua Khane krijgt ondersteuning van Farson, een multitalent dat zich vrijwel in ieder muzikaal genre weet te vinden. Daarnaast laat de 27-jarige weten dat zijn tracks vaak gebaseerd zijn op wat hij in het leven of in de clubs meemaakt.

Stream Psycho nu hier!

 

TIKTAK Records | Joshua Khane & Farson – Psycho (prod. Damian Twilt)