Freddy Moreira Released ‘Culo Grande’ op TIKTAK Records!

De allereerste release op het nieuwe label van TIKTAK Records is een feit! Freddy Moreira released ‘Culo Grande’, een opzwepende track met Caribische invloeden, die je niet laat stoppen met bewegen.

Alle elementen waar Freddy zijn sound om bekend staat zitten erin; high-energy, ritmisch en vrolijkheid. De veelzijdigheid van Moreira’s talenten komen in deze track ook naar voren, want de vocalen zijn ingezongen door niemand minder dan Freddy zelf. ‘Culo Grande’ komt met een vrolijke en kleurrijke videoclip, geschoten op de Caribische eilanden. Moreira, verkleedt als een bejaarde Caribische man wordt vergezeld door een heleboel dames met een ‘Culo Grande’, en trekt de stoute schoenen aan.

Lees ook: Nieuw label TIKTAK Records tekent Freddy Moreira!

Afgelopen maand won Freddy Moreira voor een tweede jaar op een rij de Nightlife Award voor meest geboekte DJ van het jaar. In 2018 heeft Freddy de FunX award voor beste Urban DJ gewonnen. Afgelopen jaar heeft de Rotterdamse DJ 360 boekingen gehad. Met deze achievements op zijn naam kunnen stellen dat Freddy momenteel de populairste DJ binnen Nederland is.

Stream Culo Grande hier!

Freddy Moreira TIKTAK Records
Freddy Moreira TIKTAK Records

Freddy Moreira Released ‘Culo Grande’ op TIKTAK Records!