Thank You #TIKTAKADE

It’s a wrap! Amsterdam Dance Event 2019 is een feit en wat een week is het weer geweest! De TIKTAK x ADE Special was een en al genieten met artiesten als Carnage, Josylvio, Boef, Broederliefde en Ronnie Flex. De heren on stage stonden garant voor een feestje en we kunnen wel stellen dat ze hebben geleverd! 

Afgelopen vrijdag werd de Amsterdamse RAI vakkundig afgebroken door de TIKTAK-family. Alle TIKTAKKERS bedankt! Dankzij jullie werd het een avond om nooit te vergeten. Childsplay wist de zaal op te warmen waarna topartiest na topartiest het podium betrad. Met een spectaculaire afsluiter van Boef tot 06:00 wist je zeker dat je slaaptekort zou krijgen. En dat was het dubbel en dwars waard.

Bereid je voor op nog meer TIKTAK!

Natuurlijk raast TIKTAK ondertussen af op de volgende avond, maar liefst vijf steden zullen op hun grondvesten schudden tijdens de afsluiter van het decennium. De jaren tien van de 21e eeuw zeggen we vaarwel met vrachtladingen vuurwerk, champagne, mooie mensen en natuurlijk de beste artiesten van het moment. Betreed 2020 in stijl met TIKTAK in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht of Rotterdam en maak je op voor een Indoor Festival van formaat! Maar kijk vooral eerst de onderstaande video nog even voor je tickets haalt voor NYE, wat een avond!

Tickets voor TIKTAK NYE haal je via www.tiktaknye.com. 

TIKTAK ADE 2019 | Thank You