10 REDENEN WAAROM JIJ OP TIKTAK NYE MOET ZIJN!

1. Omdat het festivalseizoen van jou geen seizoen hoeft te zijn

Alleen naar festivals als het warm is? Nee man, we maken van een festivalseizoen een festival jaar en in de jaren twintig maken we er een festival decennium van. Als het aan jou ligt is het een festivalleven dus je kunt door rampeneren tot ze je wegdragen (dat kunnen we regelen rond 06:00).

2. Omdat je het wel even weet met je schoonfamilie

Oliebollen, elkaar lekker de hand schudden om 12 uur, even naar buiten om te kijken naar de rotjes van het neefje van je partner en die oom die staat te kloten met een pijl in een fles en een veiligheidsbril. Dan weer snel naar binnen want: koud. Of, of, gewoon Bizzey, Dopebwoy, Frenna, Lil Kleine, een dikke countdownshow, meer drinken dan je lief is en zalen vol TIKTAKKERS, Vunzigerds en snoeiharde party animals. Ey man deze keuze is lastig zeg.

3. Omdat ze in een kroeg niet begrijpen waarom je die planga van Cartier binnen ophoudt

Dit is duidelijk toch, je stijl is lit. Boeie dat de zon niet schijnt, je planga van Cartier moet facetime krijgen.

tiktak nye 2019 line up

4. Omdat je dan deel uitmaakt van het grootste indoor festival van Nederland

Yes, het grootste indoor festival van Nederland! Of je nu uit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Eindhoven komt, het maakt niet uit. Tijdens TIKTAKNYE zijn we allemaal samen op het hardste feest van oud en nieuw!

5. Omdat jij weet dat we binnen ook gewoon vuurwerk hebben

Countdown’s van vorig jaar gezien? Denk maar niet dat je het vuurwerk gaat missen tijdens TIKTAKNYE ook binnen gaan we vlammen!

Lees ook: Nesim el Ahmadi deelt gratis TIKTAK NYE-tickets uit!

6. Omdat jij met de hardste artiesten het nieuwe jaar in wil gaan

Dopebwoy, Poke, Bizzey, Broederliefde, Lil Kleine… moeten we nog even doorgaan? Oke vooruit: Ronnie Flex, Frenna, Snelle, Boef… Je wilt er nog meer horen? Nah goed: Jonna Fraser, Sevn Alias, Mr. Polska, Dyna… Je hebt het nu wel door toch? Juist. Iedereen is er gewoon, jij dus ook.

TIKTAK NYE 2019 trailer

 

7. Omdat je om twaalf uur iemand kan zoenen zoals het hoort

Wist je dat op TIKTAK bijna altijd 50% mannen en 50% vrouwen zijn? Perfect in balans, zoals het leven moet zijn. Als je nou een beetje je best doet hoef je dus niet alleen te staan om 00:00 uur. Met evenveel mannen als vrouwen kun je altijd om twaalf uur gezoend hebben. Moet je wel een beetje je best doen speler.

8. Omdat de countdownshow legendarisch is

We tellen al maanden af tot oud en nieuw maar het zijn die laatste seconden die er toe doen. 10, 9, 8, 7, 6,….. kippenvel. Dit jaar gaan we alles overtreffen ten opzichte van de vorige jaren. Beter ben je er klaar voor.

9. Omdat jouw crew ook gaat

Een beetje festivalcrew is aanwezig op TIKTAKNYE, de jouwe dus ook je weet dat je niet thuis met je oliebol gaat zitten dus beter schuif je aan met een fles champagne, een liter Hennessy.

10. Omdat je het nieuwe decennium goed wil beginnen

Niet alleen sluiten we een jaar af, een heel decennium wordt achtergelaten. Tijden veranderen dus pak je moment, en maak van deze oud en nieuw de hardste die je ooit gehad hebt! Wij gaan je daarbij helpen.

Lees ook: Freddy Moreira released ‘Culo Grande’ op TIKTAK Records